• Orit Kalev

גזרים צבעוניים צלויים בתפוז וטימין, אמאלה כמה זה טעים!

עודכן ב: 27 מאי 2020


מתכון טעים שמעניק לגזר בדיוק את הבמה שמגיעה לו

מצרכים:

8־10 גזרים קטנים צבעוניים

1 קלמנטינה חתוכה לפלחים

1 תפוז דם חתוך לפלחים

1 תפוז חתוך לפלחים

3 כפות שמן זית

2 כפות סירופ מייפל טבעי

4 ענפי תימין

1 כפית מלח ים אטלנטי

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

שינויים: אפשר להשתמש רק בקלמנטינה/ תפוז.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל־220 מעלות. מסדרים גזרים ופלחי הדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים מעל שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים קלות. מפזרים תימין, מלח ופלפל וצולים כ־30 דקות עד שהירקות משחימים.

בתיאבון!


41 צפיות0 תגובות