• Orit Kalev

בדיוק לעונת המעבר: מתכון לסלקים של חורף ונענע של קיץ.

עודכן ב: 27 מאי 2020


במתכון הבא יש שילוב של חורף וקיץ ביחד, עוד שנייה נגמרת עונת השורשים וכבר אנחנו מרגישים ימים חמים. ולשם כך אנחנו משלבים בין סלק ספירלה לנענע טרייה ומרעננת

ובשביל כל ההנאה הזאת תצטרכו

2 סלקי ספירלה קלופה וחתוכים לעיגולים דקים. (רצוי במנדולינה כדי שיצא דק)

1/2 כוס עלי נענע קצוצים

1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ

מלח ים, פלפל שחור, לימון, שמן זית, כפית מייפל.

אופן ההכנה:

1. חותכים את הסלק

2. מערבבים בקערה את הסלק עם הג'ינג'ר טרי, נענע מלח, ופלפל

3. 2. סוחטים לימון ומערבבים מייפל

בתאבון!



112 צפיות0 תגובות